Home

Judgement of a Dan (Teaser)

Leave a comment

americadoo @ Poster Channel

Author : Honeykimj

Main Cast : Luhan, Sera

Minor Cast : Sojin, KAI, Baekhyun, etc

Poster by : americadoo @ Poster Channel

Sad romance, tragedy

PG 15

Chapter

  More

Advertisements

EARTH (Chapter 1)

9 Comments

CarolineLovely @ EKF
 
AUTHOR
Honeykimj
 
MC
Chanyeol, Sera
 
SC
Sehun, KAI, Baekhyun, etc
 
Disclaimer :
http://honeykimj.wordpress.com/2014/07/13/earth-chapter-1/
http://honeykimj23.blogspot.com/2014/07/earth-chapter-1.html

More

[FREELANCE] love and true love

Leave a comment

LATL

Title                       :love and true love

Main cast             :kim jongin,choi mingi, xi lu han

Support cast       :kim hyemi , oh sehun, byun baekhyun

Author                  :@aishadewi

Genre                   :Romance, drama , sad

Summary             : if you love someone and she was happy to see other people and you pray about it is true love

Annyeonghaseyo readers apa kabar kalian udah lama author engga bikin FF dan sekarang author balik lagi sama FF baru lagi sambil nungggu inspirasi dari FF sound of love makasih buat para readers yang udah komen atau like itu artinya kalian semua ngehargai author jadi author semangat buat bikin yang baru hehehe…. Sekali lagi DON’T BE A SILENT READER ne tolong hargai author yang udah ngebuatnya dan FF ini murni dari pikiran author …. Gomawo ^_^ mianhae kalau masih banyak typonya harap maklum hehehe

fanfic ini juga sudah pernah di post di blog author sendiri bias di cek disini http://aishadewisekartaji.wordpress.com

More

[FREELANCE] 2 SOULS [Chapter 2]

Leave a comment

2 SOULS

Tittle/judul fanfic           : 2 SOULS (That Guy, #2)

Author                          : Honeykimj

Length                          : Chaptered

Genre                            : Romance, school life, fantasy

Rating                           : PG 17

Main cast                       : Sehun, Sera

Additional Cast              : Chanyeol, KAI

Disclaimer                     : FF ini pernah aku publish di

http://honeykimj23.blogspot.com/2014/06/2-souls-that-guy-2.html

http://honeykimj.wordpress.com/2014/06/10/2-souls-that-guy1/

Author’s note                 :

More

Kim Jongin, The One I Love

1 Comment

poster-hanjieun01-kimjongintheoneilove

_Kim Jongin, The one I love_

Starring_Park Hana (OC) | Kim Jongin

[failed sad|friendship|family|school life|Romance maybe]

PG-13

Storyline by hanjieun01

Poster by rioneilds© @HSG

.

.

.

I love him and it was wrong…

.

.

***

                Cinta tak bersyarat… jatuh cinta pun tak bersyarat, itu yang dikatakan orang, namun itu salah bagiku… itu semua salah dan tak akan benar, aku.. aku mencintai seseorang yang seharusnya tidak kucintai.. dan dia adalah Kim Jongin. More

Coin Heads or Tails [FREELANCE]

Leave a comment

coin-heads-or-tails

Selamat Natal untukmu juga Kim Jong In, tapi ingat, game ini belum selesai.

Game koin, kepala atau ekor?

by ssilverkey

Kim Jong In/Kai [EXO]

PG-13 || Fluff, Romance

Drabble More

My Marriage Business [Chapter 1]

Leave a comment

Image

Title       : My marriage business [ Chapter 1]

Author  : hanjieun01

Main Cast            : Jung Na Young (OC), Kim Jong In/Kai

Others cast         : Find themselves

Lenght  : Chapter

Genre   : Friendship, Marriage life, School life, Romance, Comedy(maybe)

Rating   : PG-16

Poster   : lightseeker @HSG

Note      :Hi!Jieun here^^. This ff the first I publish here XD.Oh yes, ff this time with the genre of marriage life… , rather different indeed with ff me that the other but I will try 🙂 .Aku mohon pada kalian tolong comment, ne!… biar aku tetap semangat dan terus berjuang demi kemerdekaan**memangnya zaman perang -_-**maaf-maaf, sifatku keluar ^^ .Oh iya, ff ini asli buatanku, tanpa meniru orang lain, so remember that!, maka dari itu ff ini juga bisa ditemukan diblogku sendiri ^^ @jieun . Itu aja deh,sekian!. DON’T BASH!DON’T BE A PLAGIATOR! AND DON’T BE A SILENT READER! More

Older Entries